Warning: Undefined array key "caption" in /customers/d/7/3/fotografelinl.com/httpd.www/wp-content/themes/prophoto7/src/php/prophoto/Infrastructure/WordPress/Grid/Item/InstagramQuery.php on line 265

Priser & Info

PRISER INFO

Jag tror på enkelheten i att inte behöva välja mellan massor av olika paket & varianter. Vi bokar en fotografering, snackar ihop oss, busar, myser, skrattar, fotograferar & så får ni såklart alla bra bilder! 

Jag kommer att förse er med massor av information så att ni känner er trygga, lugna och laddade inför vårt äventyr tillsammans. Jag finns här för era frågor & funderingar.

 

I alla fotograferingar ingår:

Info & pepp inför fotograferingen
Klädtips (om ni vill)
Fotograferingen (ca.1 timme)
Redigering
Privat onlinegalleri med utvalda bilder
Fint Usb-minne med alla de bästa bilderna (minst 100st)
Tips & info om framkallning

 

Paket från 3900:-

 

Nedan finner ni olika typer av fotograferingar, men jag kan ju fota allt (kan iallafall försöka), jag har faktiskt fotograferat en minigris & en wet t-shirt photoshoot & en thaiboxningsmatch. Så har ni andra önskemål om fotograferingar, så släng gärna iväg ett mail. Jag älskar att prova nya saker!

 

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Allt ni behöver veta om the best day ever finner ni här Bröllop

 

PARFOTOGRAFERING

Ni behöver ju faktiskt inte gå & gifta er för att ta vrålsnygga bilder på er tillsammans? Ni kan ju fotograferas bara för att, för att ni är lyckliga & kära. Det går alldeles utmärkt. Ni har säkert hur många selfies som helst från både semestrar & kalas. Right?

Men er kärlek är värd att fotograferas av ett proffs & inte måste ni gifta er för de. Hoppa i de där slitna jeansen, släpp ut håret, dra på dig favvo tishan & dra med er hunden & en flaska vin. De blir kul, jag lovar!

Vi gör inget tråkigt, utan bara massa kul, busar & kanske dukar upp en picnic eller tar en cykeltur. Så är jag där som tredje hjulet & fångar allt detta med kameran. Lovely! Just do it!

Överraska din älskling med en fotografering & kanske överraska ännu mer med att fria under fotograferingen, vilken grej lixom. Bilderna kommer bli amazing!!!

 

 

BARN – & FAMILJFOTOGRAFERING 

Familjen är det finaste vi har, så vem vill inte ha en härlig familjebild på väggen hemma? Välj er favoritplats, lek, skratta, spexa, kramas & var er själva. Då kommer vi inte bara föreviga hur ni ser ut, utan även fånga er personlighet.. det som är Ni. Hurra!

Ta me mammor, pappor, barn, barnbarn, morföräldrar, farföräldrar, hund, fågel, fisk & allt där emellan.

 

GRAVIDFOTOGRAFERING

Att vara gravid är en fantastisk tid (för de allra flesta), massa förberedelser & spänning inför det nya livet som ska komma. Att föreviga denna tid, är ett minne för livet & en vacker tid att titta tillbaka på.
Gravidfotografering är lite individuellt när det passar i graviditeten, men någon gång mellan vecka 30-35 beroende på hur stor magen är & hur man mår. Ta gärna med syskon & partner.

 

NYFÖDDFOTOGRAFERING

Ett nytt liv, en ny familjemedlem! Första tiden går otroligt fort, så passa på att fånga den för alltid. Vi skapar vackra avslappnade bilder i en trygg harmonisk miljö vald av er eller i min studio. Jag har ett stort utbud med fotorekvisita särskilt anpassat för nyföddfotograferingar. Filtar, wraps, pannband, mössor, korgar m.m.
Nyföddfotografering rekommenderar jag att det görs innan bebisen är 3 veckor. Då sover sötnosen mycket & det finns chans att ta de där fantastiska bilderna. Sen brukar det vara kul att vänta tills guldklimpen är ca 6 månader & sitter stabilt, det blir mer variation på bilderna då! Resten av familjen får självklart vara med.

 

FÖRETAG/PRODUKTFOTOGRAFERING 

Har du ett företag som du vill ska synas mer? Oavsett om du säljer produkter eller tjänster så är de perfekt att ha unika professionella bilder att kunna plocka ifrån, för att kunna förstärka ditt varumärke & marknadsföra dig lättare i ex social medier, hemsida, reklam.

Från 1200:-/timme ex. moms

Priset gäller per påbörjad timme (dagtid/vardagar) för förberedelser, fotografering,  efterarbete & eventuell restid.  Fri användning av alla levererade bilder ingår.

 

Reseersättning tillkommer vid fotograferingar på annan ort.

 

 BRA ATT VETA!

 

Bokning

Tjoho jaaa! Självklart ska ni boka, NU! För jag hoppas ju verkligen att jag övertygat er om att en fotografering är så värt allting, värt mest i hela världen faktiskt om ni frågar mig, förutom typ er familj & ert hem & de där andra viktiga i livet,
Men om ni har frågor om något eller vill boka, så skicka en brevduva, en rökgranat eller kanske smidigast ett mail, på min kontaktsida finner ni ett formulär att fylla i! Superenkelt!

Tillsammans kommer vi fram till en tid som passa oss alla. Skulle vädret vara emot oss så ställer vi in & tar självklart sikte på en ny dag utan extra kostnad. (Men hångel i spöregn blir också mysiga bilder, tro mig!)

Pssttt!! Om ni väntar på svar från mig så kolla även er skräppost för ibland hamnar mina rackarns mail där tyvärr. Jag svarar er iallafall så snabbt jag kan, så fort jag fått på mig glasögonen på morgonen & kokat mitt kaffe.

Så fort vi bokat något så får ni mer information om praktiska saker & tips & trix.

 

Fotograferingsplats

Jag utgår från Grebbestad, där jag bor, men fotograferar också mycket runt Strömstad & andra ställen i Bohuslän. Men att transportera mig till andra platser är inget bekymmer, vi kan ju alltid mötas på halva vägen om inte annat.

Vilken plats vi ska välja beror lite på vad ni gillar för miljö, Har ni något favoritplace?  Ska vi hoppa i sanden på stranden? Ge oss ut på skogsäventyr? Stadsmiljö?  Hemma hos er? eller på något annat ställe ni tycker om?
Jag har även lite hemliga ställen som förslag, som jag vet funkar olika årstider med ljuset & så! Så jag lovar vi kommer hitta en fin plats åt er!

Som oftast fotograferar jag i naturligt ljus. Under sommarhalvåret fotar jag antingen på förmiddagen eller sen eftermiddag/kväll då solen står lite lägre på himlen.
Under vintern är det i regel lite mörkare (typ hela tiden) & då är det bäst ljus mitt på dagen.

 

 

Inför fotograferingen

Okey, om vi kommer till kläder, för de kommer ni säkert börja fundera över så fort vi bokat en fotografering, & springa till garderoben & prova 20 plagg för att inse ”jag har inget att ha på mig” HJÄLP! -Lugn! -jag hjälper er. Skicka bilder & jag säger bu eller bä, Nej då, men ett litet tips är att undvika kläder med för stort tryck, logga eller för starka färger & mönster, det tar fokus från er & det är ju ni som ska vara i fokus & inte kläderna.

Så lugna, LJUSA kläder i en enhetlig stil ger oftast vackrast bilder. Gärna, grått, beige, vita toner, även jordnära färger funkar. Jag kommer gärna med tips! Om det bara är ett barn/person som ska fotograferas, så kan vi använda två ombyten för att få variation på bilderna.

Till fotograferingen får ni gärna ta med egen rekvisita & accessoarer, ballonger, såpbubblor, konfetti, favoritnallen, filtar eller andra kära ägodelar, kanske något barnen känner sig trygg me. -precis vad ni vill, just bring it! Det gör fotograferingen mer personlig & rolig.

Ta även med era husdjur, hunden, katten eller guldfisken, helt ok för mig!

 

Under fotograferingen

Hur många gånger har jag inte hört, ”jag tycker inte om att vara med på kort, jag känner mig inte bekväm med det”.
Men kära vän, du är verkligen inte ensam. Det är inte så väldigt många personer som hör av sig till mig & jublar & säger ”jaa, jag verkligen älskar att stå framför kameran”, utan tvärtom & ni föräldrar är säkert nervösa & fundersamma om hur det kommer gå, kommer mina barn sitta stilla, lee & titta in i kameran? Lugn, de är här jag kommer in & hjälper er. För det är inte så jag jobbar, barn är barn & alla känslor är tillåtna, det kommer bli lite kaos (som alltid) & mycket skratt, men det är ju så som barn är, helt naturliga. Jag fångar ögonblick, inte poseringar.

Så stelt poserande tittandes rakt in i kameran, är not my cup of tea. Det jag fokuserar på är att få bilderna att kännas avslappnade & spontana men framförallt personliga, att det där tokiga, mysiga, härliga som är ni lyser igenom. Därav försöker jag att inte styra er för mycket, men jag gör allt för att ni ska känna er bekväma & trygga framför kameran & guidar er så mycket som behövs, med vart ni ska titta, hålla händerna & stå. Jag lägger mycket tid på att lära känna er, (om ni vill) jag pratar med er & låter er lära känna mig. Jag vill vara mer som er kompis än som ”en okänd fotograf”.
Det viktigaste ni ska tänka på är att ni har skoj & bara är er själva. Då kommer vi att fånga just det där äkta! Så kort & gott, Slappna av & lita på mig, så kommer bilderna bli grymma!

Under en timmes fotografering brukar vi lätt kunna få ihop både enskilda porträtt, syskonbilder, parbilder & familjebilder om så önskas.

För en lyckad fotografering när det gäller barn, är det en stor fördel att de är mätta, pigga & glada, (vem blir inte grinig, då man är hungrig & trött? Iallafall jag) så ta gärna med lite dricka & frukt att kunna sticka till med om energin börjar ta slut. Men vi tar fotograferingen som den kommer & i barnens takt, jag anpassar mig efter dem! Vi får leka fram bilderna & efter en stund brukar de mjukna.  Jag har en stor skopa tålamod & lite tips och trix, så mig & min kamera kommer de inte undan, de brukar tycka den är jätte stor & cool!

 

Efter fotograferingen

Efter er fotografering så tar jag hand om era bilder på bästa sätt. Jag gör ett urval & redigerar/ bearbetar dem i en enhetlig stil. Jag brukar dricka en hel del kaffe & äta godis undertiden & njuta av att jobba med era bilder. Ofta kommer jag på mig själv att sitta & tok-le för att de är så vansinnigt fint!
I samband med att fotograferingen ägt rum så skickar jag en faktura, jag vet, skittråkigt, men jag måste!
Och redan de närmsta dagarna efter fotograferingen, får ni en tjuvtitt på några bilder i ett online-galleri som ni även kan dela med nära & kära.
Era bilder i slutleveransen har noga valts ut som de allra bästa & levereras högupplösta (så de funkar att framkalla typ en fotovägg med er själva på)  samt bearbetade/redigerade, på ett fint USB-minne ungefär 4-6 veckor efter fotograferingen. Under högsäsong kan leveranstiden bli något längre. Då jobbar jag & datorn på högvarv vill jag lova. Så under tiden i väntan på leverans så kanske ni kan kramas, ta en liten promenad & äta massa god frukt, för då brukar tiden gå lite fortare.

Så ställ nu så många frågor ni vill, så kommer jag med tips!

 

 

Alltså finns det något bättre än skrattattacker, choklad & mysbyxor

 

Följ mig på sociala medier

Fotograf från Bohuslän

”Tusen tusen tack för de fantastiska bilderna Elin! Du är så duktig!

Vi längtar redan till att få göra en ny fotografering med dig!”

Sara