Warning: Undefined array key "caption" in /customers/d/7/3/fotografelinl.com/httpd.www/wp-content/themes/prophoto7/src/php/prophoto/Infrastructure/WordPress/Grid/Item/InstagramQuery.php on line 265

WEdding

BRÖLLOP INFO

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

OMG En dag med mer kärlek & känslor får man leta efter! Att då föreviga detta är magiskt.

Det är så värdefullt att ha fina bilder att titta tillbaka på & minnas. De fantastiska känslorna & känslan av att vara tillbaka till den dagen & platsen väcks till liv igen. Jag brukar säga att det som är ”kvar” efter bröllopsdagen är ringen, bilderna & självklart minnena på näthinnan!

Jag förstår att de inte är lätt att hitta i denna djungel bland kreatörer, men om ni är på jakt efter någon som plåtar er dag med energi, kärlek & klara färger så har ni hittat rätt vill jag påstå.
Ni kommer inte bara få en fotograf, ni kommer få en vän, någon som är där, hjälper & stöttar er igenom hela bröllopsdagen. Jag kommer känna med er, skratta med er så tårarna sprutar, gråta med er, jag dansar med er & dricker gärna upp champagnen med er.

När det gäller bröllop, så vet jag att det är såååå mycket att tänka på inför er stora dag! Men när ni bokat mig som er bröllopsfotograf, så kan ni känna er helt trygga med att släppa allt helt & hållet vad gäller fotograferingen till mig. I fix that!

Jag jobbar med det naturliga, inget stelt poserande. Jag arbetar med äkta känslor, skratt, glädje & ren & skär lycka!
Bara var er själva, prata, kramas, mys & stanna upp & njut av dagen!
De bästa bilderna kommer jag att ta när ni inte ens märker det(!)  Generellt sett så jobbar jag dokumentärt under dagen, ni kommer knappt märka av mig.
Enda gången jag styr er är under porträttfotograferingen.

 

Vi kommer ha ett personligt möte innan där vi kan prata ihop oss om bröllopet, praktiska saker, vad vi behöver tänka på & tips & trix. Jag gör verkligen allt för mina brudpar & finns hela tiden som bollplank längst planeringens gång fram till er dag!

Men ok jag ska sluta tjata & gå rätt på de ni undrar.

VAD KOSTAR DET DÅ?

Den ständiga frågan. vad kostar en bröllopsfotograf?

Vi kan väl börja såhär. Vi är inte gratis. Jag är helt medveten om att de är skitdyrt med bröllopsfotograf. Det finns anledningar, massvis av anledningar så som, att vi jobbar när alla andra är lediga, främst lördagar (vi har ingen semester), tidiga mornar, sena nätter, aplånga arbetspass, obeskrivligt många timmar framför datorn, redigering, backup, skatt/moms & avgifter, utrustning, förberedelser, deadlines, försäkringar. you name it!

MEN de är inte det som är de viktiga, utan det de främst handlar om är ERFARENHET, om att veta exakt vart jag ska befinna mig under precis rätt stund för att fånga de där ögonblicket, hur jag rör mig smidigast under vigseln, om att veta exakt vad för inställningar jag ska ha på kameran. oavsett om vi är i en kyrka eller i starkt solsken. Vilka vinklar & utsnitt som blir bäst. Hur man fäster en corsage, när läppstiftet behöver förbättras. Jag vet hur man lugnar ner en stressad brud, eller trollar fram en näsduk från skjortärmen, jag löser de mesta.

Återigen är de erfarenhet som kostar.

Som bröllopsfotograf behöver jag kunna ta bilder som , porträttfotograf, journalistfotograf, matfotograf, barnfotograf, detaljbildsfotograf, kunna hantera alla typer av ljus under en hel dag, Morgon & kväll (& typ inget ljus alls) & blixt.

Alltså precis allt detta som gör att era bilder kommer bli fantastiska & kunna hålla i generationer, som ni kan plocka fram & visa era barnbarn & alla möjliga vänner. Där eran kärlek lyser som vackra minnen.

I know my shit. Lita på mig!

Don´t trust me??? Kolla in mina tidigare BRÖLLOP

 

HOLY SHIT, WE´RE GETTING MARRIED

 

Jag har gjort det enkelt för er & inkluderat så mycket som möjligt från början i mina paket.

I alla paket ingår följande:

Alla förberedelser

Ett personligt möte innan (eventuellt videosamtal) där vi kan prata ihop oss om bröllopsdagen. Jag vill veta allt om er & er dag!

Jag finns tillhands för er under hela planeringens gång för att bolla idéer & ge tips på frågor som ni funderar på.

Efterarbete/redigering

Ett privat online-galleri med utvalda bilder att dela med nära & kära

& ni får självklart ALLA de bästa bilderna från dagen (max 1500) på ett fint USB hemskickat till er i ett kärleksbrev.

Tips & info om framkallning

Backup av alla era bilder i minst ett år.

& en kompis för livet… om ni vill!

 

Reseersättning & eventuellt boende tillkommer för mig.

 

Jag har fyra paket, beroende på hur många timmar ni vill att jag ska vara med er. Jag brukar räkna med 1.5 timma innan vigseln till porträtt, eller eventuellt efter. Sen är allt individuellt hur just er dag ser ut.

En del vill ha bilder på förberedelserna när man gör sig iordning & andra vill hellre ha på minglet efter vigseln & vissa vill ha allt dokumenterat. Från en yrvaken morgonbild till att skorna slängs av på dansgolvet & slipsen sitter på huvudet. MEN vi skräddarsyr självklart ihop något som passar just er, om de är så att ni har andra önskemål om tider & budget!

Vill ni träffa mig över en kopp kaffe innan vi bokar något för att se vem jag är, så självklart!

 

BRÖLLOPSPAKET

 

12

timmar

För er som vill ha med rubbet från er bröllopsdag. ALLT blir fångat på bild, alla delar av dagen.
Fotografering sammanhängande i 12 timmar
Ni får alla bra bilder från dagen, men max 1300 st (annars blir ni galna på mig.)
högupplösta bilder i färg & svartvitt

32 000:-

 

8

timmar

Detta paket passar er som vill ha bilder från nästan allt. Antingen hoppar vi över förberedelserna eller festen ni bestämmer.

Fotografering sammanhängande i 8 timmar.

Minst 800
högupplösta bilder i färg & svartvit.

24 000:-

 

5

timmar

Detta paket passar er som vill ha bilder från vigsel, porträtt & mingel

Fotografering sammanhängande i 5 timmar.

Minst 500
högupplösta bilder i färg & svartvit.

18 000:-

 

 

3

timmar

Här får vi bilder från vigsel & porträtt

Fotografering sammanhängande i 3 timmar.

Minst 300
högupplösta bilder i färg & svartvit.

(Kan endast bokas 3 mån innan bröllopet)

12 000:-

 

Har ni nu kikat igenom min hemsida, gillar mina bilder, hittat ett paket som passar er dag & kommit fram till att ni nog gillar mig?

Awesome, det som är kvar nu då är ju egentligen bara att boka. Woho, SÅ. HIMLANS. KUL.

kontakta mig så sätter vi igång & skriv gärna & berätta allt om planerna för er stora dag. Jag är sååå nyfiken. Så hoppas vi ju verkligen att jag är ledig för er ert datum.

Då skriver vi såklart ett avtal & ni får en faktura på bokningsavgiften & tjoff, så har ni bokat & kan bocka av ännu en ”to do” sak på er lista!

Man blir inte rik av att spara på kramar, så sprid dem runt dig

 

Följ mig på sociala medier

Fotograf från Bohuslän

”TackTackTack”
Vi kan inte tacka dig tillräckligt, SAGOLIK DAG!

Den bästa dagen ever!!!

Allt blev så lyckat tack vare dig! Du är enastående.

Linnea + Adam