ELIN LILLIEBJELKE

 

Familj, Barn & bröllopsfotograf

Det är vad jag titulerar mig som. Jajjamän.

Men egentligen är jag en färgglad tjej med mycket energi som avskyr rutiner, men älskar godis, instagramar lite för mycket & tränar lite för lite!

 

Jag finns i Grebbestad, eller ja egentligen över hela världen. Jag reser gärna land & rike runt för att träffa just er!

 

Så, hur fantastiskt är det inte att kunna stoppa tiden när barnen är små (eller stora) eller föreviga den där supersöta kalaskulan man har när man är gravid, eller kunna återuppleva sin amazing bröllopsdag igen! Vad slår det hörni?

Att göra en familjefotografering är en investering för livet & en bröllopsfotografering ska vi inte prata om, Goddamn!

Ett enkelt trädgårdsbröllops med närmaste familjen eller ett storslaget slottsbröllop med hundratals gäster. Näää för mig är de inte själva bröllopet i sig, dekorationerna, eller platsen som gör dagen, det är NI & kärleken till varandra. Låt mig fånga den!

 

En fotografering med mig är garanterat glädje, kärlek, mys, gapskratt rakt från hjärtat & lite kaos!

 

Stelt poserande är not my cup of tea. Det jag fokuserar på är att få bilderna att kännas avslappnade & spontana men framförallt personliga. Det viktigaste är att ni har skoj & bara är er själva. Då kommer vi att fånga just det där äkta!

 

REDO FÖR ATT SKAPA MASSA MAGI TILLSAMMANS?

LET’S GO!

Om mig

Vet du, jag är så glad att du är här, Hurra!

 

Jag älskar att se världen genom kameralinsen.

Vart jag än befinner mig ser jag detaljer & vyer jag vill fånga på bild.

Stora som små, fast allra helst människor & livet & nu förhoppningsvis er!

 

Vem sjutton har sagt att en bild måste vara skarp, finns det en känsla där så spelar faktiskt allt det där andra väldigt liten roll, sådeså

 

Fotograferingar

En fotografering är så värt allting, värt mest i hela världen faktiskt om ni frågar mig, förutom typ er familj & ert hem & det där andra viktiga i livet,

Oftast fotograferar jag människor i livets alla dess olika former, bröllop, familjer, barn, gravid, nyfödda, men jag kan ju fota allt, eller (kan iallafall försöka), jag har faktiskt fotograferat en minigris & en wet t-shirt photoshoot & en thaiboxningsmatch, det hörni.

Så har ni andra önskemål om fotograferingar, (jag älskar att prova nya saker) eller om ni har frågor om något eller vill boka, så skicka en brevduva, en rökgranat eller kanske smidigast ett mail. På min kontaktsida finner ni ett formulär att fylla i!

Super enkelt!

 

 

”Tack tack tack och återigen tack! Vilka bilder du tar. Och vilken fantastisk förmiddag vi hade tillsammans med dig, fick tårar i ögonen på bilderna som du lyckats att ta på barnen.

Riktiga ögonblicksbilder. Du har verkligen lyckats att fånga lyckan vi bär inom oss i bilder.”

Ulrika

 

Följ mig på sociala medier

Fotograf från Bohuslän